Een tuin leeft en is constant in beweging, planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte, vervelend ongedierte of plantenziektes kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten in uw tuin. Elk seizoen heeft zo zijn specifieke werkjes in de tuin, welke wij voor u kunnen verzorgen.

Wij verzorgen zowel het tuinonderhoud van bedrijfsgroen als het onderhoud van particuliere tuinen. Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs en samen overlopen we welke onderhoudswerken u aan ons wenst toe te vertrouwen. Dit voeren wij dan ook met het nodige vakmanschap uit. We bezitten een jong en uitgebreid machinepark om al uw tuinonderhoud efficiënt en kwalitatief af te leveren.

Wij verzorgen eenmalige tuinonderhoudswerken, maar kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden. Indien u opteert voor een onderhoudscontract wordt jaarlijks een vaste kostprijs aangerekend. Wij komen dan op eigen initiatief de nodige seizoenswerkzaamheden uitvoeren zodat uw tuin er steeds als een pareltje bij ligt.